Ворог поцілів по залізничній інфраструктурі Харківщини: є влучання

Ворог поцілів по залізничній інфраструктурі Харківщини: є влучання

Шестеро залізничників отримали поранення внаслідок атаки росіян на об'єкти залізничної інфраструктури в Харкові та області

Пресслужба "Укрзалізниці" повідомила, що унаслідок атаки російських злочинців на об'єкти залізничної інфраструктури у Харкові та області 23 травня, шестеро працівників отримали поранення. Зафіксовано влучання по декількох об'єктах залізничної інфраструктури у Харкові та області.

"Країна-терорист продовжує завдавати удари по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини. Наразі маємо підтвердження влучання по декількох наших об'єктах у місті та області", - йдеться у повідомленні.

Працівники перебували в укритті під час ударів із ракет. За попередніми даними, шість залізничників зазнали поранень, але їм надано медичну допомогу та обійшлося без жертв. Поїзди продовжують курсувати за графіком.

Сьогодні російські окупанти здійснили масовий обстріл Харкова. Відбулися вибухи, кількість яких досягла 15. У результаті обстрілу загинули шість людей, а 11 отримали поранення. Обстріли почалися під час повітряної тривоги. За словами мера Харкова Ігоря Терехова, ворог поцілив по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що забезпечує життєзабезпечення міста.

Блок галереї

Сьогодні в Харкові також було зафіксовано декілька вибухів.

Читайте також: