Ворог поцілив у заклад освіти Херсонщини, є загиблий і поранені

Атака на школу: загибель і поранені
Атака на школу: загибель і поранені

Загарбницька агресія: жертви і руйнування в Херсонській області

Російські загарбники обстріляли населені пункти Херсонської області, завдавши шкоди і житловим будинкам, інфраструктурі. Внаслідок цих атак одна людина загинула, 15 отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За словами Прокудіна, російські війська минулої доби обстрілювали дев'ять населених пунктів області, здійснюючи наступні удари по навчальному закладу та житловим будинкам. «Через російську агресію одна людина загинула, ще 15 - дістали поранення», - написав Прокудін.

Зазначається, що під ворожим вогнем та авіаударами минулої доби потрапили Зимівник, Білозерка, Антонівка, Станіслав, Берислав, Золота Балка, Дудчани, Томарине та місто Херсон.

«Російські військові обстріляли навчальний заклад та адмінбудівлі; житлові квартали населених пунктів області, зокрема три багатоповерхівки та п'ять приватних будинків. Також окупанти завдали шкоди газогону, приватним та службовим автомобілям», - заявив Прокудін.

Нагадаємо, що вночі 7 серпня у Хмельницькому відбулись серія вибухів, а у Сумах тривала тривога: звуки вибухів не переставали на протязі 14 годин. Раніше начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко повідомляв про роботу повітряної оборони в місті.

Читайте також