Ворог вдарив по готелю у Запоріжжі: загинули мама з сином (фото)

Силуети загинулих біля готелю у Запоріжжі
Силуети загинулих біля готелю у Запоріжжі

Перебіг обстрілу Запоріжжя російськими військами

3 вересня вночі російські війська здійснили обстріл міста Запоріжжя, що призвело до трагічних наслідків. За інформацією голови Запорізької Одеської військово-адміністративна округа (ОВА) Івана Федорова, під час атаки загинуло двоє людей, серед яких 8-річний хлопчик. Крім того, двоє осіб отримали поранення, включаючи 12-річну дівчинку, яка перебуває в реанімації.

«Близько 23:00 Росія здійснила обстріл міста. На жаль, 2 людини загинуло, в тому числі 8-річний хлопчик. Ще двоє поранені, в тому числі, дівчинка 12 років. Дитина зараз у реанімації. Внаслідок ворожого удару частково зруйновано будівлю», – повідомив Федоров.

Як наслідок ворожого удару, пошкоджений будинок, а вибухова Хвиля та уламки пошкодили кілька багатоповерхових будинків у непосредственной близькості.

Пресслужбою Міністерства внутрішніх справ була надана додаткова інформація, згідно з якою окупанти ударили по готельному комплексу Запоріжжя. Загинула 38-річна жінка та її 8-річний син. Вдалося деблокувати чоловіка та 13-річну доньку з-під завалів. Обидва знаходяться у важкому стані і були госпіталізовані. На місці події працюють необхідні служби.

Варто також згадати, що у цей же час у Запоріжжі відбувся вибух.

За добу окупанти вдарили по Запорізькій області 355 разів.

Читайте також