Ворог вдарив по підприємству в Купʼянському районі: є загиблі (оновлено)

Підприємство в Купʼянському районі після нападу
Підприємство в Купʼянському районі після нападу

Російські окупанти атакували підприємство в Харківщині

Сьогодні вдень 15 серпня російські окупанти атакували цивільне підприємство в Купʼянському районі Харківщини КАБами. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Унаслідок удару двоє цивільних загинули, ще один працівник постраждав. На місці працюють екстрені служби.

Окупанти близько 15:30 вдарили КАБами по цивільному підприємству Купʼянського району. Двоє цивільних, на жаль, загинули,

За попередніми даними, постраждав ще один працівник підприємства. Екстрені служби працюють на місцях влучання, додав очільник ОВА.

За даними Офісу Генерального прокурора, ворог вдарив з авіації по підприємству в селищі Приколотне на Харківщині, унаслідок чого двоє людей загинули, ще пʼять поранені.

15 серпня близько 15:20 ЗС РФ завдали авіаударів по селищу Приколотне Купʼянського району. Зафіксовано влучання по території цивільного підприємства. Відбулося загоряння в складській будівлі загальною площею 800 кв м

Блок галереї

Зазначається, що загинули двоє чоловіків 44 та 57 років. Ще пʼять людей - дві жінки та троє чоловіків зазнали поранень. Загиблі й травмовані є працівниками підприємства.

Також сьогодні вдень 15 серпня під час оголошення повітряної тривоги у Сумах пролунав вибух.

До відома, також під ранок 15 серпня російські війська вдарили ракетами по Полтавщині. Близько 5:00 у Полтавській громаді було чутно звуки двох вибухів.

До слова, ворог атакував Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської області - РФ та 29-ма ударними БпЛА.

Читайте також