Ворог вдарив ракетами по Львівщині, загинув чоловік

Російські окупанти атакували Львівщину крилатими ракетами

У неділю вранці російські окупанти знову атакували Львівщину. Цього разу ворог використав крилаті ракети, що призвело до смерті одного чоловіка. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації (ОВА) Максим Козицький.

За його словами, атака сталася під час повітряної тривоги, яка тривала близько 1 години. Ворог поклав свої цілі на об'єкт критичної інфраструктури, який вже загрожував у попередні дні. Результатом атаки стали руйнування адміністративної будівлі, а також виникла пожежа. Щастям, пожежу оперативно загасили.

Загинув один чоловік

Внаслідок цієї атаки загинув один мирний житель. Зараз рятувальники працюють на місці події, розбираючи завали. Вони не виключають можливість, що під завалами можуть перебувати ще люди.

Харків також став мішенню ворога

Нагадаємо, що в ніч на 31 березня російські загарбники атакували Україну. Ударними дронами та ракетами ворог виконував небезпечні місії у різних регіонах. Одна з таких атак сталася в Харкові, де був пошкоджений житловий будинок. На щастя, постраждалих вдалося уникнути. Українські військові зірвали 18 з 27 ворожих цілей на небі