«Всі годинники зупинились о 6:40»: школа у Львові показала наслідки ракетної атаки

Російська ракетна атака по Львову

У соцмережі з'явились світлини з наслідками ранкової ракетної атаки РФ по Львову. На них зображений приватний навчальний заклад "Школа вільних та небайдужих". Всюди розбите скло, вибиті вікна, обсипана штукатурка та розкидані речі. Фото опублікував Юрій Назарук.

“Наша Школа вільних та небайдужих сьогодні зранку. Але ми поміняємо батарейки – і завтра зранку всі діти підуть до школи і будуть вчитись.”

Кожен в цій війні має робити своє. І не зупинятись. І основне – діти мають продовжувати вчитись – вони житимуть в прекрасній країні. Дякую усій команді, котрі всі разом з самого ранку попри шок, відразу почали прибирати та готуватись до навчання. Ви чудові. Подивіться на текст, написаний на шкільній дошці. Коли ми це прочитали в зруйнованому класі – аж мороз по шкірі. ”

Ось, які слова були написані на дошці.

На сторінці закладу повідомляється, що постраждалих, на щастя, немає. І вже завтра у школі планують поновити навчання.

Російська ракетна атака на Україну

Сьогодні, 15 лютого, Росія вчергове обстріляла українські міста, зокрема, Київ, Київську область та Львів. Сили та засоби протиповітряної оборони збили всі ворожі ракети, які були запущені для повітряних ударів по Києву. У Львові також фіксується приліт ракети в межах міста. Кількох будинків пошкоджено внаслідок вибухової хвилі. Постраждало дві школи та один садок.

Операційне командування "Південь" повідомило, що у Львові тимчасово перекрили деякі вулиці через ворожу атаку.

Також відзначається, що під час ракетного удару російської армії по Україні 15 лютого Польща підняла в повітря свою бойову авіацію. Ця ситуація виникає вже не перший раз, оскільки під час масованого обстрілу Росією території України 7 лютого, Польща також активізувала захист свого повітряного простору.

Речниця Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що російська армія застосувала складну тактику та траєкторію руху ракет під час обстрілу України вранці 15 лютого. Ворог використовував територію тимчасово окупованих зон для обхіду систем протиповітряної оборони.