Втрата винищувача та нардеп Копитін потрапив у ДТП: Головне за 29 серпня

Втрата винищувача та нардеп Копитін потрапив у ДТП
Втрата винищувача та нардеп Копитін потрапив у ДТП

Президент Володимир Зеленський провів дві наради з головнокомандувачем Олександром Сирським та іншим військовим командуванням. На нараді обговорювалася ситуація на фронті, зокрема у Покровську та Торецьку.

Згідно з повідомленням Генштабу ЗСУ, під час атаки РФ 26 серпня було втрачено винищувачі F-16 Збройних Сил України. Під час повітряного бою, винищувачі продемонстрували свою ефективність і знищили чотири крилаті ракети ворога. Однак внаслідок катастрофи одного з літаків загинув льотчик.

Український льотчик Олексій Месь загинув під час ракетно-авіаційної атаки РФ. Він знищив три крилаті ракети та один ударний беспілотник, за що йому було присвоєно звання полковника посмертно.

Національний депутат від "Слуги народу" Ігор Копитін потрапив у ДТП, унаслідок якої отримав серйозні травми та переломи кісток. Він був госпіталізований.

Проти очільника Антимонопольного комітету України Павла Кириленка внесено заставу у сумі 30 млн грн. Його підозрюють у незаконному збагаченні та недостовірному декларуванні.

Український плавець Антон Коль здобув срібну медаль на Паралімпійських іграх-2024 у класі S1 на дистанції 100 м на спині.

Читайте також