WhatsApp отримає велике оновлення: подробиці

Мобільний додаток Whatsapp на смартфоні
Мобільний додаток Whatsapp на смартфоні

WhatsApp представив нові фільтри та фони для відеодзвінків

У вівторок WhatsApp оголосив про оновлення для своїх користувачів. Цього разу месенджер додає нові фільтри та фони, щоб зробити відеодзвінки більш привабливими та особистими.

«Фільтри, наприклад додавання яскравих кольорів або створення художнього оформлення вашого відео, призначені для утворення невимушеної атмосфери. Додавання фону дозволить зберегти конфіденційність і перенестися в затишну кав'ярню або комфортну вітальню, що створить атмосферу чистоти та вишуканості», - повідомили на офіційній платформі.

Загалом, користувачі можуть вибрати один з 20-ти фільтрів та фонів, щоб створити унікальний образ. Серед варіантів фільтрів є «Теплий», «Холодний», «Чорно-білий» та інші, а фони включають «Розмиття», «Вітальня», «Кафе» та інші. Оновлення також дозволяє регулювати яскравість середовища, показаного на камері.

Для використання нових фільтрів та фонів, користувачам потрібно натиснути на новий значок у верхньому правому кутку екрана під час відеодзвінка. Оновлення вже доступне для встановлення.

Читайте також