За добу енергетики ДТЕК повернули світло 11 тис. осель після обстрілів

11 тисяч осель отримали світло після обстрілів
11 тисяч осель отримали світло після обстрілів

16 жовтня енергетики компанії ДТЕК відновили електропостачання для 11 тисяч родин, які були позбавлені світла через обстріли в Дніпропетровській та Донецькій областях. Про це повідомили в компанії ДТЕК.

Бойові дії у Донеччині тривають, і населені пункти продовжують зазнавати наслідків обстрілів та авіаударів, що призводить до руйнування енергетичного обладнання.

Навіть в умовах складної безпекової ситуації, енергетикам вдалося відновити електрику для 6,4 тисяч родин на передовій протягом вчорашнього дня. Обстріли також не припиняються в Дніпропетровщині.

Найбільше постраждалий регіон - південь Донеччини, який знаходиться неподалік від зони конфлікту. 16 жовтня енергетики відновили електропостачання для 4,5 тисяч місцевих жителів. В деяких населених пунктах, що знаходяться неподалік від зони бойових дій, енергетики ДТЕК вже декілька разів відновлювали електропостачання і продовжують це робити незважаючи на небезпеку та обстріли.

На минулому тижні, енергетикам ДТЕК Ріната Ахметова вдалося повернути світло в домівки 25,4 тисяч родин у 41 населеному пункті, які залишилися без електропостачання через обстріли у Дніпропетровській та Донецькій областях.

Читайте також