За добу росіяни 87 разів обстріляли прикордонні території Сумської області

Обстріл території Сумської області росіянами
Обстріл території Сумської області росіянами

У протягом доби Сумська область знову стала мішенню масованих обстрілів з боку російських окупантів. Сумська ОВА повідомляє, що зафіксовано 87 обстрілів, які призвели до 265 вибухів на прикордонних територіях та населених пунктах.

Серед обстрілів зазнали ударів Миколаївська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Березівська, Глухівська, Есманьська, Шалигинська, Дружбівська, Свеська та Середино-Будська громади.

Ворог використовував різноманітну зброю, включаючи артилерію, РСЗВ, міномети, авіацію, FPV-дрони та скидав вибухові пристрої з безпілотників. Найбільше постраждали Краснопільська, Глухівська, Дружбівська, Білопільська, Есманьська та Великописарівська громади.

На жаль, ці обстріли призвели до постраждань серед мирного населення. Внаслідок обстрілу FPV-дроном місцевий мешканець отримав поранення у Шалигинській громаді. Помимо цього, троє цивільних отримали поранення внаслідок ракетного удару на території Сумського району.

Ситуація на прикордонні залишається дуже напруженою. Збройні Сили України продовжують захищати Сумщину від ворожих атак.

Читайте також