Заарештований заступник Шойгу жив у Москві в особняку російських князів

У справі про хабар затриманий заступник міністра оборони Тимур Іванов та його колишня дружина Світлана Захарова проживали в будинку садиби княгині Софії Волконської у Москві. Будинок був запам'ятаний як місце проживання головного героя роману Михайла Булгакова "Майстер і Маргарита".

Заступника міністра оборони Тимура Іванова затримали 23 квітня за звинуваченням у отриманні хабара. Він був давнім співробітником міністра оборони Сергія Шойгу. Прес-секретар президента РФ повідомив, що Володимиру Путіну було повідомлено про затримання Іванова, а Шойгу було попереджено заздалегідь.

Заступник міністра оборони заарештований

Тимур Іванов обіймає посаду заступника міністра оборони РФ з 2016 року. Він раніше працював в уряді Московської області та на підприємствах російського паливно-енергетичного комплексу. Його також звинувачують у створенні головного храму збройних сил та участі в проєктах РФ в окупованому Маріуполі.

Басманний суд Москви також відправив У СІЗО другого фігуранта справи Сергія Бородіна, який також звинувачується у отриманні хабаря.