Загинула мати та двоє синів: стали відомі наслідки обстрілу Конотопського району

Унаслідок ранкової атаки РФ загинула сім'я з п'яти осіб

Пресслужба Сумської ОВА повідомила, що унаслідок атаки РФ по Конотопському району Сумщини загинула сім'я з п'яти осіб, включаючи матір, двох синів і двох далеких родичів. Атака сталася, коли російський ударний безпілотник «Ланцет» влучив у їхній будинок.

«Встановлено, що у житловий будинок влучив ворожий ударний БпЛА типу «Ланцент». Внаслідок влучання загинула родина: мати та двоє синів, а також двоє їх дальніх родичок: бабуся і жінка, яка приїхала з іншого міста», - повідомили в ОВА.

Атаки РФ на Сумську область

Сьогодні рано вранці, 20 лютого, російські війська атакували Сумську область, використовуючи артилерію та авіацію. Пожежа виникла у житловому будинку в результаті обстрілу. У цій атакі загинула сім'я з п'яти осіб.

Безпілотник «Ланцет»

«Ланцет» - це надсучасний російський ударний безпілотник, який використовується для нанесення ударів по ворожих об'єктах. У цьому випадку він влучив у будинок сім'ї, що призвело до їхньої загибелі.

Результати війни

У наслідок 727-ї доби повномасштабної війни Росії проти України сталося 81 бойове зіткнення. Ворог здійснив 7 ракетних ударів, 87 авіаційних ударів та 137 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок цих атак були поранені та загиблі серед цивільного населення. Багатоповерхові і приватні будинки, а також інші об'єкти цивільної інфраструктури зазнали руйнувань та пошкоджень.