Захист для солдатів та смерть Путіна: що росіяни питають у тарологів

Солдати в бойовому укритті, картинка новини
Солдати в бойовому укритті, картинка новини

Кількість запитів росіян щодо прогнозів та магії, пов'язаних з війною в Україні, досягла максимуму у 2024 році, за даними пошукової статистики Яндекса. З осені 2023 року спостерігається збільшений інтерес до військової езотерики.

Запити "розклад таро СВО" та "коли закінчиться СВО екстрасенси" значно зросли за останні місяці. Люди шукають тарологів, щоб дізнатися долю близьких на фронті, та екстрасенсів, щоб передбачити дату закінчення війни.

На Авіто з'явилися численні оголошення з рекламою магічних послуг для рідних військових. Маги пропонують дізнатися про стан здоров'я рідних на фронті, "навести захист" на солдата, передбачити дату смерті Путіна та закінчення війни.

Практикуючий таролог повідомив, що протягом останніх двох років понад половина запитів клієнтів пов'язані з війною в Україні. Більшість цих запитів стосуються питань про "накладання захисту" на солдата, передбачення дати смерті Путіна і кінця війни. За його словами, кількість клієнтів знову зростає.

Письменник Дмитро Биков стверджує, що інтерес до езотерики зростає в кризові періоди. За його словами, збільшення забобонів у суспільстві свідчить про його кризовий стан.

Таролог Анжеліка Акуленко також підтверджує, що після початку війни звернення клієнтів до неї з питаннями про самозахист стали частішими.

Нагадаємо, що жителі Краснодара протестували проти постійних відключень електрики. У деяких будинках світло відсутнє по 12-15 годин на добу, а температура досягає +40 градусів. Мер Євген Наумов пропонував прикувати його до стовпа, поки вирішується проблема з електропостачанням. Мітинг розігнала поліція, деяких його учасників заарештували.

Також, було атаковано військовий аеродром у Міллерово, Ростовська область. Губернатор області Василь Голубєв заявив, що було збито 26 безпілотних літальних апаратів, і ніхто не постраждав.

У Ростовській області та ще у чотирьох регіонах Росії діють графіки обмеження споживання електроенергії через надмірну спеку та ризик перевантаження обладнання на атомних електростанціях.

Читайте також