Жахливий удар по Полтаві: 41 загиблий, майже дві сотні поранених

Трагедія в Полтаві: загиблі та поранені
Трагедія в Полтаві: загиблі та поранені

Історія Удару по Полтаві: Загинуло 41 людина

У вівторок, 3 вересня, Росія вдарила балістикою по інституту у Полтаві, повідомив президент України Володимир Зеленський.

Отримав попередні доповіді по російському удару по Полтаві. За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Попадання по території навчального закладу та сусідньої лікарні. Було частково зруйновано одну з будівель Інституту зв'язку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Понад 180 людей поранено. На жаль, багато загиблих. Станом на даний момент відомо про 41 загиблого. Мої співчуття всім рідним та близьким

За результатами удару загинули 41 людина, а балістичні ракети потрапили по навчальному закладу та лікарні, частково зруйнувавши будівлю Інституту зв'язку.

Президент Володимир Зеленський наказав провести повне та оперативне розслідування всіх обставин трагедії та висловив подяку всім, хто бере участь у рятувальній операції.

У результаті координованої дії рятувальників та медиків вдалося врятувати багато людей, які опинилися під завалами. Продовжується робота на місці події, але уже зафіксовано близько сотні заяв про пошкоджене майно в житлових будинках неподалік від вибуху.

Міністерство оборони України також висловило своє співчуття сім'ям загиблих та закликало усіх українців зберігати спокій та довіряти лише офіційним джерелам інформації про трагедію.

Читайте також