Залужний написав свою першу книжку: подробиці від ЗМІ

зображення Залужного і його перша книжка
зображення Залужного і його перша книжка

Валерій Залужний опублікує першу книжку у трілогії "Моя війна"

Ексголовнокомандувач Збройних сил України, Валерій Залужний, який зараз є посолом у Великій Британії, написав першу книжку своєї майбутньої трілогії "Моя війна". Про це повідомив інформаційний портал "Бабель" з посиланням на джерела з оточення Залужного.

"Моя війна" - це мемуари, які розповідають про життя ексголовкома від його дитинства до 24 лютого 2022 року, а також про повний масштаб війни Росії проти України. Ця книжка стала першою частиною трілогії, наступні дві частини отримають назви "Наша війна" і "Їхня війна".

Зазначається, що перша книжка вже готова і незабаром зʼявиться в книгарнях. Зараз Валерій Залужний працює над другою частиною під назвою "Наша війна".

Щодо запитання, чи є ця книжка початком політичної карʼєри ексголовкома, джерела заявили, що Залужний не планує займатися політикою. Він натомість зосередиться на своїй роботі посла України у Великій Британії.

Валерій Залужний підтримує план перемоги України у війні проти Росії, але зауважує, що війна має математичні закономірності, а не прогнози. Про це повідомила журналістка Ніна Кур'ята, яка поцікавилася думкою колишнього головнокомандувача Збройних сил України щодо плану.

Також Валерій Залужний заявив, що не підтримує мобілізацію молоді віком від 18 до 25 років. Посол додав, що молодь може врятувати Україну, якщо буде загроза існування держави, оскільки вони є цілком іншими людьми.

Читайте також