Заморозки та дощі: синоптики попередили про погіршення погоди

Заморожені квіти і дощ: синоптики попередили про негоду
Заморожені квіти і дощ: синоптики попередили про негоду

Синоптики повідомили про прогноз погоди на найближчі дні для українців. За даними Укргідрометцентру, очікується суха, але прохолодна погода з нічними заморозками в деяких регіонах країни. Більшість території не матиме опадів, за винятком окремих регіонів, де можливі невеликі дощі. Туман очікується у західних областях, Житомирській та Вінницькій областях уночі та рано вранці. Вітер буде північно-східним, у західних областях - південно-східним.

Нічні температури становитимуть від 0 до -5 градусів в більшості регіонів, призводячи до сильних заморозків. У південній та східній частинах країни буде трохи тепліше, вночі від +1 до +6 градусів. Вдень повітря прогріється до +8-13 градусів, а на Закарпатті та Прикарпатті може досягти +15 градусів.

У столиці Києві також очікується без опадів. Вночі можливі заморозки до -2 градусів, а вдень температура становитиме близько +10 градусів. Найвища температура, яка була зафіксована у Києві на цю дату, становила +20,9 градусів, а найнижча нічна температура -5,6 градусів.

21 жовтня умови погоди залишаться практично незмінними. Суха погода буде триматися по всій Україні, а в окремих областях очікується туман. Нічні температури варіюватимуться від -3 до +2 градусів, на півдні та сході країни буде трохи тепліше. Денна температура підніметься до +11-16 градусів.

У Києві також буде без опадів, з нічною температурою від +1 до +3 градусів і денною температурою від +13 до +15 градусів.

Нагадаємо, що синоптики дали прогноз погоди на тиждень з відомими сюрпризами.

Читайте також