Запізнилася і втратила посаду в оборонному комітеті. Безугла шокована «підступністю» колег

Нардепка Безугла відреагувала на рішення щодо свого відкликання з посади

Народний депутат від партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла емоційно прокоментувала рішення колег щодо її відкликання з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки і відмовилася визнавати його легітимність. Вона висловила свої думки у своєму Facebook.

Згідно з Безуглою, рішення про відкликання може бути прийняте тільки в залі, а не в комітеті, і тому вона не визнає цю рекомендацію. Вона також зазначила, що рішення було зроблено підступно – коли вона попередила про свою відсутність на засіданні, голова Комітету провів голосування без неї.

Нардепка також заявила, що не збирається уступати і йти з посади. Вона написала: "Я не здамся ніколи і жодний шантаж не змусить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди".

Сьогодні стало відомо, що Комітет з питань безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету. Останнім часом вона критикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і закликала до його відставки.