Зять одружився із тещею, щоб виїхати за кордон

Зламаний брачний кодекс: курйозне весілля
Зламаний брачний кодекс: курйозне весілля

Українська пара спробувала виїхати з країни, причому вона притворювалась молодятами. Жінці, яка має 56 років, та її 39-річному партнерові стверджували, що їдуть до Німеччини на лікування. Про це повідомила Держприкордонслужба.

Згідно з повідомленням, жінка мала потребувати супроводу через свою інвалідність, тому без допомоги подорожувати було б важко.

56-річна жінка та 39-річний чоловік планували потрапити до Німеччини, стверджуючи, що їм потрібен супровід для лікування через інвалідність жінки

Прикордонники швидко розпізнали справжні наміри пари. Після перевірки, жінка зізналася, що чоловік є її зятем, а не чоловіком. Інформацію про можливе злочинне правопорушення передали до Національної поліції для подальшого розслідування.

Раніше чоловік пів року планував втечу за кордон, але заснув по дорозі.

За останні дні на кордоні з Польщею виявлені три випадки фіктивних шлюбів. В усіх випадках чоловіки намагалися виїхати з України, прикриваючись захворюваннями дружин. Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Раніше повідомлялося, що українські прикордонники зупинили двох жителів Вінниччини та одного з Донеччини за 100 метрів від кордону з Угорщиною, випустивши перед цим попереджувальні постріли. Чоловіки намагалися втекти, але після пострілів зупинились та виконали всі прикордонні вимоги.

Читайте також

У Запоріжжі та Миколаєві пролунали вибухи
сьогодні, 00:47 538 переглянули
Вибухи в Запоріжжі та Миколаєві