Збиття двох російських літаків, смерть пілота Кузьмінова в Іспанії. Головне за 19 лютого

ЗСУ збили два літаки окупантів

Українські захисники сьогодні зранку, 19 лютого, збили два російські літаки - винищувач-бомбардувальник Су-34 і винищувач Су-35С. Загальні авіаційні втрати ворога на цей день становлять 336 літаків та 325 гелікоптерів.

Правоохоронці викрили на хабарі заступника голови Запорізької облради

Служба безпеки та Національне антикорупційне бюро ліквідували корупційну схему, в якій брали участь керівництво Запорізької обласної ради. Заступника голови облради, його помічника і місцевого депутата виявили прийнятті хабаря. Ці посадовці намагалися підкупити директора обласного медичного закладу.

В Іспанії знайдено мертвим пілота РФ, який перегнав в Україну вертоліт Мі-8

Російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав гелікоптер Мі-8 збройних сил РФ на територію України, знайшли мертвим в Іспанії. Вбивцю можуть знаходитися в місті Ель-Кампельо, де виявили згорілу машину.

США можуть надати Україні балістичні ракети

Адміністрація Байдена працює над наданням Україні нових балістичних ракет великої дальності. В разі збільшення фінансування для України, США можуть включити Atacms великої дальності в перші пакети військової допомоги.

Стало відомо, яка країна може підписати безпекову угоду з Україною

Італія та Україна можуть підписати угоду щодо гарантій безпеки. Італія стане наступною країною, яка підпише з Україною довгострокову угоду про безпеку.