Збої в роботі Telegram: названо неочікувану причину

Зображення телеграму з синьою прикрасою
Зображення телеграму з синьою прикрасою

У зв'язку з останніми подіями на Близькому Сході, зокрема в Ізраїлі, Лівані та Ірані, месенджер Telegram стикнувся з надзвичайним навантаженням. Про це повідомляється в пресслужбі додатку.

«В останні кілька днів деякі користувачі можуть стикнутися з тимчасовими проблемами підключення і труднощами доступу до медіа. Благодарючи зусиллям нашої технічної команди всі проблеми тепер повністю вирішені», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 жовтня в Telegram відбувся збій. Користувачі скаржилися на повільне завантаження та надсилання повідомлень.

Як повідомлялося, увечері у вівторок, 1 жовтня, також стався збій у роботі месенджера Telegram. Користувачі скаржилися на повільне завантаження й надсилання повідомлень. Було зниження швидкості завантаження повідомлень та фото, а також затримка у надсиланні повідомлень у чатах та групах.

Як відомо, Ізраїль розглядає варіанти відповіді на ракетну атаку Ірану, проте удари по ядерних об'єктах Ірану наразі не плануються.

Раніше Армія оборони Ізраїлю провела удар по району міста Тулькарм на Західному березі річки Йордан, в результаті чого було ліквідовано Захи Ясера Абда ар-Разека Уфі, керівника терористичної мережі «Хамас» у цьому місті.

Крім того, президент США Джо Байден заявив, що не очікує ескалації конфлікту на Близькому Сході до великої війни.

Варто зазначити, що Росія намагається використовувати загострення конфлікту на Близькому Сході для просування міжнародних структур, де вона відіграє головну роль, зокрема в рамках створення так званої «євразійської архітектури безпеки».

Читайте також