Зеленська під час візиту в Данію продемонструвала два стильні образи (фото)

Олена Зеленська зустрілася з прем'єр-міністеркою Данії та королевою-консортом Марі

Дружина президента України Олена Зеленська відвідала Данію, де зустрілася з прем'єр-міністеркою Метте Фредеріксен та королевою-консортом Марі. Вона продемонструвала стильні образи, які були задокументовані на її сторінці у Facebook.

У зустрічі з прем'єр-міністеркою, Зеленська вибрала брючний костюм темно-сірого кольору та кремову блузку. На лацкані костюма була прикраса від українського бренду Guzema Fine Jewelry.

Під час зустрічі, Зеленська подякувала Метте Фредеріксен за гуманітарні проєкти, що вони реалізують разом.

Для зустрічі з королевою Марі, Зеленська обрала вишиту блузку та чорні широкі штани. Вона також висловила подяку королівській родині за підтримку України під час російського вторгнення.

Олена Зеленська також відвідала Український дім у Копенгагені, де зустрілася з українською спільнотою та подякувала їм за гуманітарну допомогу та підтримку України.

Вона також наголосила на важливості того, що українці за кордоном виступають як амбасадори країни і проявляють взаємодію та підтримку одне одного.

Перша леді України віддає перевагу мінімалістичному стилю та українським дизайнерам, проте вона не шукає гламуру та яскравості у своїх образах.

Зеленська підкреслила, що Україна обороняє не лише себе, а всіх, і важливо не забувати про це.