Зеленський анонсував запуск підземних заводів зброї

Зеленський запускає підземні заводи зброї
Зеленський запускає підземні заводи зброї

Україна планує створити підземні оборонні виробництва з метою забезпечення безпеки та уникнення затримок у постачанні військової допомоги від міжнародних партнерів. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час виступу на економічному форумі в Італії.

"Ми будуємо підземні об'єкти для виробництва зброї, щоб українські солдати могли захистити себе, навіть коли поставки від наших партнерів затримуються", - зазначив Зеленський.

Президент також запропонував італійському бізнесу співпрацю в оборонній сфері, а також у машинобудуванні, енергетиці, аерокосмічній промисловості та інформаційних технологіях.

Зеленський згадав про розробку українськими фахівцями нових дронів і ракет для проведення операцій на території Росії. Президент також запросив Італію долучитися до процесу післявоєнної відбудови України з метою створення нової економіки та сучасної інфраструктури.

"Реконструкція України повинна передбачати впровадження інноваційних технологій та найновішої інфраструктури", - підкреслив Зеленський.

Читайте також