Зеленський про зустріч із Байденом: Все, про що говорили, допоможе в 2024 році

Текст повідомляє про зустріч президентів України та США, Володимира Зеленського та Джозефа Байдена, і про те, як результати цієї зустрічі сприятимуть Україні у 2024 році. Згідно з повідомленням, Володимир Зеленський підкреслив продуктивність зустрічей з обома політичними партіями у Білому домі та Конгресі.

Президент висловив подяку за підтримку та заявив, що найбільше бажання всіх українських родин та всієї країни – це завершення війни. Володимир Зеленський зазначив, що Україна працює над забезпеченням миру на полі бою, спільно з підтримкою своїх партнерів. Текс також нагадує про те, що зустріч президентів відбулася 12 грудня у межах робочого візиту до США та була насиченою подіями, включаючи спільну пресконференцію.

У ході пресконференції Джозеф Байден знову підтвердив підтримку Сполучених Штатів Америки для України. Одне з запитань, на яке Володимир Зеленський відповів, стосувалося окупованих територій та можливих поступок щодо територій. У своїй відповіді президент України засудив ідею віддавати території, поставивши під питання безпеку людей, що живуть на них. Текст також повідомляє, що Джозеф Байден надав відповідь на запитання щодо вступу України в НАТО.