Зеленський розповів, чи загрожує Куп’янську окупація

Оборонна лінія в Харківській області - непогана, Заявив Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що оборонна лінія українського захисту в Харківській області є дуже непоганою. Про це він сказав під час пресконференції у Києві разом з президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн та прем'єр-міністрами Бельгії, Італії і Канади.

На запитання бельгійського журналіста від імені міського голови Куп'янська, чи погоджується Зеленський з думкою мера про необхідність термінової поставки зброї, президент відповів: "Авжеж усім зрозуміло, що оборонна підтримка важлива, аби вона приходила вчасно."

Бувають затримки

Зеленський зазначив, що оборонна підтримка потрібна як Куп'янську, так і Харківському регіону в цілому. Він також наголосив, що оборонна лінія в Харківському регіоні є дуже-дуже непоганою завдяки людям та підтримці партнерів.

Ми не на одинці проти такого ворога. І треба про це також не забувати

24 лютого президент зустрівся з військовослужбовцями, які брали участь в обороні аеропорту "Антонов" і вручив державні нагороди. Також до Києва приїхали прем'єр-міністри Італії, Канади та Бельгії. Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн також відвідала Україну в цей день.