Зеленський розповів, хто є мішенню Росії у війні

Зеленський нагородив розвідників та вручив квартири Героям України

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу, відзначивши 710-й день війни. Він розповів про нагородження розвідників, вручення квартир Героям України та нові оборонні пакети від партнерів.

Бажаю здоров'я, шановні українці, українки!

Президент нагородив воїнів розвідки ГУР державними нагородами за їх внесок у перемогу України. Також він вручив сертифікати на квартири Героям України та родинам полеглих Героїв. Відзначив, що кожна історія кожного Героя заслуговує на пам'ять та шану українців.

Зеленський також висловив подяку партнерам України за підтримку держави. Він зазначив, що робота з європейськими країнами триває, а нові оборонні пакети та безпекові рішення підтримуються. Президент наголосив на важливості підтримки світу для перемоги над Росією.

Зеленський також зазначив, що тривають роботи з відновлення в енергоефективних регіонах, які постраждали внаслідок російських ударів. Він висловив подяку енергетикам та ремонтним бригадам, які працюють над відновленням електрики для споживачів.

Завершив своє звернення Зеленський зі словами “Слава Україні!”

Раніше президент Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам з Сил оборони та родинам полеглих Героїв.

Також відомо, що перша леді України Олена Зеленська провела зустріч у Німеччині з президентською родиною Франком-Вальтером Штайнмаєром і Ельке Бюденбендер, обдібрала класичний костюм та білу сорочку для цього заходу.