Зеленський розповів, що буде головним для України на початку осені

Зеленський на початку осені
Зеленський на початку осені

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, розповівши про дипломатичні успіхи минулого тижня. Він також висловив подяку рятувальникам та медикам, які працювали під час останніх обстрілів.

Бажаю здоров'я, шановні українці, українки!

Зеленський повідомив, що вже почали працювати для виконання домовленостей з партнерами, отриманих на цьому тижні. Він також зазначив важливі зустрічі та перемовини з міністром оборони США Остіном, канцлером Шольцом та главою уряду Італії Мелоні.

Президент підкреслив, що головне завдання наразі - зміцнити позиції України та забезпечити захист міст і сіл від російського терору. Він також висловив вдячність всім країнам, які надають допомогу Україні.

Зеленський зазначив, що початок вересня був важким через російські удари. Він висловив вдячність медичним працівникам та рятувальникам, які допомагають пораненим та постраждалим. Також президент подякував працівникам ДСНС та поліції за їхню роботу.

Заключно, Зеленський наголосив, що кожний день та тиждень повинні робити Україну сильнішою.

Зміни в Офісі президента

Раніше Зеленський призначив Ірину Верещук та Віктора Микиту на посади заступників керівника Офісу президента. Він також звільнив Ростислава Шурму з цієї посади.

Ексзаступника голови Офісу президента Олексія Кулебу призначили міністром розвитку громад і територій України.

Також Верховна Рада проголосувала за відставку віце-прем'єр-міністра Ірини Верещук.

Читайте також