Зеленський заслухав доповіді Умєрова, Сирського та Буданова щодо оборонної стратегії України

Зеленський слухає доповіді Умєрова, Сирського та Буданова
Зеленський слухає доповіді Умєрова, Сирського та Буданова

Президент України Володимир Зеленський поділився інформацією про свою роботу у своєму офіційному телеграм-каналі. Він повідомив про проведення нарад щодо ситуації на фронті, потреб у зброї та техніці, а також координації дій із союзниками.

Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича. Окремо президент зазначив про підготовку до зустрічі у форматі "Рамштайн".

Крім того, глава держави отримав доповідь від начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова щодо намірів російських військ до кінця поточного року та планів України щодо відповіді на ці наміри.

Раніше, з нагоди Дня захисників і захисниць України, Володимир Зеленський відвідав госпіталь, де особисто привітав військових та медиків. Президент вручив державні нагороди воїнам і медичним працівникам, які рятують життя захисників України.

Зокрема, двоє військових отримали орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, п'ятеро - орден "За мужність" ІІІ ступеня, а ще один - медаль "Захиснику Вітчизни". Медики були відзначені орденом княгині Ольги ІІІ ступеня та орденом Данила Галицького.

Президент висловив подяку медикам за їхню важливу службу та порятунок життів захисників України.

Читайте також