Зірковий актор Театру на Лівому березі розказав про ставлення до режисера, який залишив Україну в перші дні війни

Актор Театру на Лівому березі
Актор Театру на Лівому березі

Актор Володимир Кравчук критикує втечу за кордон відпочиваючих воїнів

Український актор Володимир Кравчук висловив свою негативну думку про людей, які під час війни покинули Україну. В інтерв'ю для "Главком" він прокоментував виїзд колишнього керівника Театру на Лівому Березі режисера Стаса Жиркова.

Скажу вам, що велика кількість людей з мого кола друзів теж якимось чином опинилися закордоном. Чесно, я ставлюсь до цього не дуже. Не зміг би так вчинити. Гадаю, це призвело б до руйнування моєї особистості. Не уявляю, як би я після такого міг добре почуватися закордоном. Увесь час знаючи, що мій обов'язок насправді захищати Україну.

Актор зазначив, що деякі артисти збираються за кордоном і підтримують Україну з-за кордону, але він вважає це недостатнім. Володимир Кравчук сумнівається, що вони відповідно вирішують свій внутрішній конфлікт.

Хоча я й бачу, що ці люди роблять промоцію України, відстоюючи нашу позицію. Наприклад, на тих же кінофестивалях. Питання тільки в тому, чи достатньо цих зусиль, щоби заглушити свій внутрішній конфлікт. Як на мене, то ні. Мені б не вистачило. Яка це має бути значуща місія, аби я себе не звинувачував, що сиджу закордоном, а не воюю?

Також Володимир Кравчук заявив, що в майбутньому буде обговорювати участь таких людей у політичному житті України.

Нагадаємо, що Стас Жирков, колишній керівник Театру на Лівому Березі, виїхав з України для участі в міжнародних проєктах, але не повернувся.

Український актор Володимир Кравчук демонструє свої акторські здібності

Володимир Кравчук, який зараз приймає участь у бойових діях, зіграв головну роль у фільмі "Ти - космос". В інтерв'ю "Главкому" він розповів, що почав кар'єру актора без профільної освіти.

Також Володимир Кравчук стверджує, що деякі мобілізовані артисти мають вільний час на службі, тому використовують його для виступів на сцені. Актор вважає, що це не є чимось поганим.

Читайте також

Оля Полякова анонсувала концерт у Києві
сьогодні, 16:35 37 переглянули
Оля Полякова на концерті у Києві