Зірку серіалу «Альф» знайшли мертвим у власному автомобілі

Знайшли мертвим актора зі серіалу «Альф»
Знайшли мертвим актора зі серіалу «Альф»

У машині у Пеорії, Арізона, знайшли мертвим актора Бенджі Грегорі, відомого своєю роллю в серіалі "Альф". За словами його сестри, Ребекки Грегорі, актор помер місяць тому, але про це стало відомо лише зараз. Причини смерті поки невідомі. Сім'я актора підозрює, що причиною могло бути теплове ураження, оскільки в день його смерті було дуже спекотно - 42 градуси за Цельсієм.

Ребекка Грегорі розповіла про проблеми з депресією, біполярним розладом та розладом сну, з яким стикалася її брат. Ці проблеми, в поєднанні з виснаженням та безсонням, можуть бути причиною його трагічної смерті. Також поряд з його тілом була знайдена його собака Ханс, яка була його вірним другом.

Після ролі в "Альфі" Бенджі Грегорі знявся в кількох інших проектах, але потім залишився у тіні. Він зайнявся аерографією та служив в американських військово-повітряних силах до 2005 року.

Оскароносний продюсер Джон Ландау також помер у віці 63-х років. Він співпрацював з режисером Джеймсом Кемероном і разом вони створили кілька найбільших блокбастерів кіно, включаючи "Титанік" і "Аватар".

Читайте також