Златі Огнєвіч - 38: гарячі фото української співачки

Українська співачка Злата Огнєвіч святкує своє 38-річчя

Знаменитість була представником України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", де посіла третє місце.

Факти з особистого життя Злати Огнєвіч

Златі Огнєвіч вдалося розкрити деякі таємниці зі свого особистого життя.

Раніше відома співачка зізналася, що її справжнє ім'я Інна Леонідівна Бордюг. Вона народилася у Мурманську, але через роботу батька військового хірурга та педагога в Кривому Розі, офіційно місцем її народження було вказано Мурманськ.

Кар'єра Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч почала свою музичну кар'єру в Судаку, де вона переїхала з родиною у віці 5 років.

У 18 років вона вступила до Київського інституту музики ім. Р. Глієра, де вона спеціалізувалася на "джазовому вокалі". Під час навчання вона також була учасницею латин-бенду та вокалісткою Державного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

У 2010 році було випущено її перший сольний сингл "Остров любви", який став дуже популярним. Також вона взяла участь у національному відборі на "Євробачення-2010" з піснею "Tiny Island".

Злата Огнєвіч також була учасницею шоу "Танці з зірками" в 2018 році та "Холостячка-2" в 2021 році.

Політична кар'єра Злати Огнєвіч

У 2014 році вона балотувалася до Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка. Але вже через рік вона вирішила скласти повноваження.

"Раніше Злата Огнєвіч повідомила про скасування усіх запланованих концертів. Вона заявила, що стала жертвою шахраїв. За словами артистки, постраждали й інші артисти. Зокрема, гурт 'Скай' і його лідер Олег Собчук. Злата пообіцяла боротися за справедливість до кінця."