ЗМІ: на окупованій території розбився на смерть радник глави однієї з республік РФ

Радник голови Тива загинув в аварії в Запорізькій області

Радник голови російської республіки Тива Микола Хван загинув у результаті аварії на тимчасово окупованій території Запорізької області. Про це повідомляє російське видання Astra.

За інформацією ЗМІ, Хван виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з військовим "Уралом" і загинув на місці. Це сталося ввечері 23 березня біля тимчасово окупованого села Нововасильівка в Запорізькій області.

Зазначається, що за кермом автомобіля, який скоїв зіткнення, був російський окупант, але він не постраждав. Тим часом Хван загинув на місці, повідомляє Astra.

Російська влада наразі не коментує цю інформацію.

Нагадаємо, що 6 березня в тимчасово окупованому Бердянську була ліквідована колаборантка Світлана Самойленко, яка організувала псевдовибори Путіна на окупованих територіях Запорізької області.

Раніше в Бердянську було ліквідовано місцевого колаборанта Олександра Галія, який одним із перших став російським співробітником.

Крім цього, у селищі Нова Маячка Ювілейної громади Херсонського району, що на окупованій лівобережній частині Херсонщини, з українського дрона підірвали будинок місцевого окупаційного глави Геннадія Коломойця, відомого як "Танкіст".