ЗМІ назвали уражені об'єкти хуситів в Ємені

За інформацією з представників хуситів, нічні авіаудари американських та британських військ спричинили пошкодження кількох об'єктів в Ємені.

Зокрема, були пошкоджені такі об'єкти:

  • військова база Кахлан в провінції Саада;
  • авіабаза Аль-Дайламі на північ від столиці Ємену Сани;
  • район аеропорту міста Худайда на Червоному морі;
  • аеропорт міста Таїз та інші об'єкти в провінції Таїз на південно-західному кутку Ємену;
  • аеродром міста Аббс.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Королівські ВПС Великобританії також повідомили про удари по двох військових об'єктах, які використовуються хуситами для запуску безпілотників.

За їхніми даними, чотири винищувачі RAF Typhoon FGR4, разом з літаком-заправником Voyager, використали керовані бомби Paveway IV для нанесення ударів по двох об'єктах хуситів.

Серед пошкоджених цілей - будівлі на об'єкті в Бані на північному заході Ємену, який використовувався для запуску розвідувальних і ударних безпілотників.

Також було вдарено аеродром в Еббсі, який використовувався для запуску крилатих ракет і безпілотників над Червоним морем.

У Мінобороні Великобританії зазначили, що детальні результати ударів ще оцінюються, але попередні дані свідчать про те, що здатність хуситів загрожувати торговельному судноплавству була суттєво знижена.

Військові об'єкти хуситів в Ємені були атаковані ВС США та Великої Британії

Збройні сили США та Великої Британії, підтримані Канадою, Нідерландами, Австралією та Бахрейном, провели нічні удари по воєнних об'єктах хуситів в Ємені.

Удари наносилися з винищувачів і ракет "Томагавк". Понад десяток цілей були уражені ракетами, випущеними з повітря, поверхні та підводних платформ.