ЗМІ показали будинок, у якому живуть батьки і брат Сирського в Росії

Головнокомандувач Збройних сил України, Олександр Сирський, викликає сором у своїх батьківних сусідів у Росії. Журналісти з'їздили до села, де родилася мати головкома, і дізналися, що нині там живуть інші люди, які не мають відношення до Сирських.

Батько Сирського служив у військовому гарнізоні "Костерьово-1", який раніше був засекреченим воєнним містечком. Журналісти помітили, що там все ще є військові автомобілі та люди у камуфляжі. Одну зі шкіл у цьому містечку назвали ім'ям окупанта.

Брат головкома та їхні батьки живуть у Владимирі в звичайному будинку. Жителі міста висловили свій сором і розчарування у виборі Олександра Сирського. Вони також зазначили, що він не підтримує зв'язки зі своєю родиною в Росії.

Олександр Сирський всю свою військову кар'єру присвятив Україні та захисту її від російської агресії. Він був командиром під час Дебальцевської операції та оборони Києва, Бахмута, Куп'янського напрямку та Харківщини. Він був призначений новим головнокомандувачем ЗСУ після відставки попередника.

Читайте також:

  • Сирський отримав заступників: що про них відомо
  • Улюблений генерал Зеленського. Тепер офіційно
  • Молода команда Сирського. Досьє