Знищений ресторан та вибиті вікна у будинках: наслідки удару по Харкову (фото)

У ніч на 28 березня російські війська здійснили атаку на Харків. Прокуратура Харківської області повідомила про це та опублікувала фото наслідків атаки.

За даними пресслужби, атака відбулася за допомогою безпілотників у Київському районі. Як результат, були пошкоджені будівлі цивільної інфраструктури. Ресторан був повністю зруйнований, офісні приміщення отримали пошкодження, а в прилеглих житлових будинках вибито вікна.

На щастя, ніхто не постраждав внаслідок цієї атаки, зазначили у прокуратурі.

Вилучення уламків дронів та розпочаття кримінальної справи

Правоохоронні органи вже провели операцію з вилучення уламків трьох дронів, що були використані під час атаки. З цього приводу було розпочато кримінальну справу за порушення законів та звичаїв війни згідно з частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

Російська агресія в Харкові

Варто нагадати, що у ніч на 28 березня Харків став ціллю російської агресії. Київський район міста постраждав від атаки.

У результаті будівлі ресторану були зруйновані, а шибки були вибиті в сусідньому будинку. Поки що не відомо про жертви або поранених. На місці події працюють відповідні служби.

Російські безпілотники над Україною

Також у ніч на 28 березня російські війська розпочали атаку безпілотниками по Україні. У Харкові та Дніпрі чулися вибухи. Повітряні сили спостерігають рух безпілотників у бік міст. Щонайменше два потужні вибухи були почуті в Харкові після 00:10.