Знищено усі російські дрони - Генштаб про нічну атаку

У ніч з 22 на 23 жовтня російські загарбники провели новий авіаційно-ракетний удар проти України.

Ворог використав ударні безпілотні літальні апарати типу Shahed-136/131. За допомогою засобів протиповітряної оборони України, всі камікадзе-дрони були знищені. Про це повідомили уранці Генерального штабу Збройних сил України.

Ворожі дрони були збиті у різних районах, зокрема на Київщині, Одещині та Хмельниччині.

Підписуйтеся на наш Telegram канал новин - INKORR

"За попередніми даними Збройних сил Півдня, нічого не залишилось від дев'яти "шахедів", які були знищені над Одещиною", - повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук у Telegram.

Перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін також підтвердив роботу засобів протиповітряної оборони на Хмельниччині.

"Знову ворожий напад на Хмельниччину. Наші сили протиповітряної оборони знову вистояли. Наразі немає інформації про постраждалих або зруйноване майно", - зазначив Тюрін.

Увечері 22 жовтня в Києві та області відбулась повітряна тривога через проникнення ворожих безпілотників в повітряний простір. Про роботу засобів протиповітряної оборони біля Києва також повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Російські терористи шукають слабкі місця в українській протиповітряній обороні перед можливими зимовими атаками. Ймовірно, Росія намагається урізноманітнити свої удари по Україні, використовуючи ракети, керовані авіабомби та безпілотні літальні апарати.