Знищив понад 500 окупантів: на війні загинув один із найкращих операторів БпЛА 68-ї бригади

Оператор БпЛА 68-ї бригади - герой
Оператор БпЛА 68-ї бригади - герой

Герой Олекси Довбуша загинув на Покровському напрямку

18 жовтня на Покровському напрямку загинув військовий оператор безпілотників Віктор Стельмах з позивним Саба, який служив у 68-ій окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша. Про це повідомила бригада в Facebook.

Стелямх приєднався до війська в перші дні великої війни, спочатку служив у піхоті, а згодом став оператором безпілотників. Він був одним із засновників підрозділу Шершні Довбуша і навчав інших. Навіть після звільнення з війська, він повернувся, бажаючи боротися з несправедливістю та жорстокістю, принесеною російськими окупантами. За час своєї служби, він знищив більше 500 окупантів. Другій натовп пав своїми руками

Бригада опублікувала фрагмент відеосюжету про відбиття росіянського наступу на лінії Куп'янськ-Лиман, в якому головною постаттю був Віктор Стельмах.

Також командир роти ударних безпілотників 68-ї бригади Андрій Онистрат підтвердив інформацію про загибель Віктора Стельмаха і розповів, що він прийшов на війну з Рівненської області. Він був випереджаючим пілотом і навчив велику кількість пілотів. Командир роти вважав його справжнім патріотом та героєм. Він навіть просив командира бригади нагородити Стельмаха орденом Героя України.

Загибель дворазового чемпіона світу зі скелелазіння на Донеччині

Також раніше на Донеччині загинув дворазовий чемпіон світу зі скелелазіння серед молоді.

Читайте також