Жорсткі бої за Часів Яр: хто зараз тримає місто

За повідомленням головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, українські військові досі утримують місто Часів Яр на Донеччині, незважаючи на жорсткі бої. Найтяжча обстановка склалася на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Зараз найбільш жорсткі бої тривають в районах Первомайського, Водяного та східніше Часового Яру. Сирський підтвердив, що Часів Яр досі перебуває під контролем українських військ, аспіранти противника не змогли прорватися. Обстановка на Лиманському, Оріхівському та Херсонському напрямках також напружена, противник проводить локальні наступальні дії, але не має успіху.

Головнокомандувач також зазначив, що на Куп'янському та Лиманському напрямках українські захисники мають певний тактичний успіх. Раніше український військовий оглядач Костянтин Машовець повідомив, що російські війська готуються до активізації наступальних дій на цих напрямках.

Нагадаємо, що триває 773-тя доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. За останню добу відбулося 80 бойових зіткнень.