Зруйновані дахи та стіни будинків: наслідки обстрілу на Київщині

У ніч на 29 березня, російські військові здійснили новий удар по Київській області. Запущено безпілотні літальні апарати з кількох напрямків одночасно. Про це повідомила поліція Київської області.

На місці події зафіксовано пошкоджені два приватні будинки - вікна і стеля пошкоджені, а також пошкоджена господарська будівля. На щастя, немає постраждалих.

Поліція Київщини закликає громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, і в разі оголошення про небезпеку відразу йти до найближчих укриттів і не поширювати інформацію про працю ППО.

Увечері з 28 на 29 березня окупанти запустили безпілотні літальні апарати по Україні з кількох напрямків одразу. В багатьох областях діяло ППО.

Втрачено об'єкти інфраструктури

В ніч на 29 березня Сили протиповітряної оборони збили шість ворожих безпілотників та крилату ракету над Черкаською областю, але є ракетні удари по об'єкту енергетичної інфраструктури.

Повідомляється, що в результаті атаки пошкоджені теплові та гідроелектростанції в центральних і західних регіонах. Крім того, на Дніпропетровщині були введені аварійні відключення, а на Харківщині - планові відключення.

Стан війни

Вже 765-й день повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу сталися 59 бойових зіткнень. Ворог здійснив 16 ракетних та 131 авіаційний удар, а також 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Уночі російські окупанти знову атакували Україну за допомогою безпілотників типу Shahed та крилатих ракет. Дані про цю атаку уточнюються.