ЗСУ на Курщині розбили підрозділ росіян, який відомий знущанням над українцями

ЗСУ на Курщині розбили росіян
ЗСУ на Курщині розбили росіян

Військовослужбовці 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, які часто хвалилися своїми вчинками, були знищені у Курській області РФ. Про це повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ.

Військові 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади, які неодноразово страждали від російської агресії в 2022 році, знищили окремий загін окупантів в Курщині.

"Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми "подвигами". А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон", - йдеться у повідомленні ЗСУ.

ЗМІ зазначають, що російські військові систематично порушують міжнародне гуманітарне право, знущаючись з полонених, але цього разу вони зустріли сильний опір і були знищені українськими десантниками.

У Курській області продовжуються бойові дії між українськими і російськими військами. Українські десантники 95-ї окремої Поліської бригади знищили штурмову групу окупантів. Ці дії спрямовані на знищення ворожих сил і стабілізацію ситуації на фронті.

Росія продовжує розміщувати свої війська та техніку в області, але українські військові активно протистоять, наносячи удари по ворожих силах та захищаючи свої території.

"Чим довше українські сили зберігатимуть свої позиції на Курщині, тим менше впливу матиме російський диктатор Володимир Путін", - заявив міністр оборони Джон Гілі.

Українські військові, що беруть участь у операції в Курській області Росії, проявляють гуманність щодо місцевого населення, що відрізняється від жорстокості російської армії. Це помічають і західні журналісти, які зауважують, що Україна демонструє, що не опускається на рівень Росії в питанні жорсткості.

Цікаво, що Російська Федерація розмістила 38 тис. осіб, включаючи штурмові бригади, в Курській області, але їх контратака ще не є масштабною.

Читайте також