ЗСУ розкрили наслідки нічного удару по Севастополю

У Севастополі, який зараз перебуває під окупацією, можливо було знищено вузол зв'язку Чорноморського флоту РФ. Цей вузол є важливим для керування військами. Про це повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ, Дмитро Плетенчук.

Будь-які втрати, особливо такі важливі, як зв'язок, завжди впливають на можливість керувати військами. У будь-якій війні це є одним з основних факторів, який може сприяти позитивним результатам бойової діяльності. Якщо у вас багато підрозділів, то перемоги ви не побачите, якщо не зможете керувати ними

Плетенчук підкреслив, що зв'язок є одним з основних елементів забезпечення військ.

Нагадаємо, що вечірнього 23 березня в Криму, який тимчасово перебуває під окупацією, почувався оголошений повітряна тривога і лунали вибухи. Зокрема, повідомлялося про десять вибухів у Севастополі, після чого пролунало ще чотири.

Самозваний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу повітряно-протиракетного оборони у місті. Також він заявив, що було збито понад десять ракет над Кримом і назвав атаку на Севастополь вечірнього 23 березня "наймасованішою за останній час".

Крім того, вранці 24 березня також пролунали вибухи у Криму. За попередньою інформацією, чотири вибухи сталися в Сімферопольському районі, ще три - в передмісті Сімферополя. За місцевими Telegram-каналами, могло статися влучання в нафтобазу у Гвардійському, що під Сімферополем.