ЗСУ розповіли про нову тактику росіян на Авдіївському напрямку

На Авдіївському напрямку з'явилися нові підрозділи росіян

Командир батальйону безпілотників 3-ї ОШБр Вадим Мазевич розповів, що на Авдіївському напрямку з'явилися нові підрозділи росіян, які застосовують іншу тактику ведення бою. Замість атак і штурмів, противник завдає точкові удари з використанням техніки.

Зменшення інтенсивності атак

Вадим Мазевич пояснив, що раніше росіяни атакували переважно підрозділами піхоти, але за останній час змінили свою тактику і використовують багато безпілотників. Кількість атак з боку ворога зменшилася, але розвідка та дослідження противника продовжуються.

Перегрупування сил противника

За словами Мазевича, можливо, зменшення інтенсивності атак пов'язано з перегрупуванням сил противника. Українська розвідка повідомила, що у росіян відбувається ротація підрозділів, а також підрозділи підтягують резерви та укріплюють захоплені позиції.

Нові підрозділи росіян

Вадим Мазевич вказав на появу нових підрозділів росіян з іншою амуніцією та тактикою бою. Ці підрозділи складаються з мобілізованих та досвідчених бійців, які мають нові зразки зброї.

Сповільнення наступу російських загарбників

Варто зазначити, що наступ російських загарбників в районі Авдіївки сповільнився в останні тижні. Імовірно, це пов'язано з їхніми втратами.

Зустріч головнокомандувача ЗСУ з головою військового комітету НАТО

На зустрічі головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського з головою військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером, однією з тем були головні потреби українських захисників. Адмірал НАТО заявив, що українсько-російська війна ніколи не була пов'язана з реальною загрозою безпеці України або НАТО.