ЗСУ спростували інформацію про захоплення Роботиного

Бійці Сил оборони України утримують населений пункт Роботине на Запоріжжі, який ворог не контролює. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

За словами депутата Запорізької обласної ради Сергія Лишенка, ворогу вдалося прорватися у Роботине, і бої вже тривають у самому населеному пункті.

«Заява депутата Запорізької обласної ради про те, що в результаті штурмових дій росіяни зайшли до села Роботине і фактично закріпилися там, не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в зоні відповідальності 65 ОМБр, яка обороняє населений пункт Роботине, регулярно відбуваються сутички з ДРГ противника, які пробують закріпитися у селі. Однак окупанти не мають успіху.

Українські сили відбивають атаки противника на підступах до села, використовуючи артилерію, а також знищують розрізнені групи окупантів за допомогою дронів і мінометів.

«Сьогодні цей населений пункт утримують бійці Сил оборони України. Отже ворог його не контролює», - повідомили Сили оборони півдня.

Нагадаємо, російська окупаційна армія намагається захопити село Роботине Запорізької області, але поки що всі її спроби зазнають невдачі.

Інформація про те, що росіяни зайшли до Часового Яру, не відповідає дійсності, хоча в цьому районі тривають важкі бої.