ЗСУ вдарили по полігону окупантів під Волновахою

20 лютого українські військові, ймовірно, враження нанесли по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області. За інформацією ВВС, використали дві ракети Himars. Фото та відео наслідків удару були опубліковані в мережі та на них видно тіла російських військових.

Завдання виконано успішно

На цей момент на полігоні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади із Забайкальського краю РФ. Військовослужбовці цієї бригади були розташовані на полігоні та чекали на прибуття генерал-майора командувача.

Загалом, щонайменше 60 людей могли загинути внаслідок удару, згідно з оцінками військовослужбовців 36-ї бригади. Українська влада поки не коментувала подію.

Відомо, що раніше у соцмережі було опубліковано відео ракетного удару по полігону окупантів під Іловайськом, де тривали навчання операторів дронів. В результаті обстрілу, масштаб якого оцінюється як імовірний витоку з РЗСО Himars, є загиблі та поранені військовослужбовці. Загалом загинуло 24 людини, а ще четверо отримали поранення.

Раніше також українські бійці з бригади "Спартан" вражали російську бойову машину піхоти з дрону поблизу села Вербове в Запорізькій області.