ЗСУ збили сім ворожих літаків. Ігнат пояснив, як це впливає на Росію

За словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, кожен знищений російський літак стає великою втратою для Росії, яка постійно атакує Україну. "Це справжня втрата для Росії - втрата пілотів та сучасної техніки", - сказав Ігнат в ефірі телемарафону. Сім збитих літаків є серйозним ударом по іміджу Росії і аргументом для пілотів утримуватися від надзвичайно близького контакту з українськими кордонами. Ігнат також пожартував на адресу російського диктатора Путіна, зазначивши, що він "рятується" від зенітних ракет за допомогою ікони, яку він подарував Росії.

За останні три дні ЗСУ знищили шість російських літаків, серед яких винищувачі Су-34 та Су-35. Сьомий літак, також Су-34, було збито 21 лютого.

Нагадаємо, що Путін подарував копію ікони "Спас Нерукотворний" головному командуванню Повітряно-космічних сил, після того, як Росія втратила семеро літаків за тиждень.

Окрім цього, було повідомлено, що 19 лютого українські захисники знищили два російські літаки - винищувач-бомбардувальник Су-34 і винищувач Су-35С.