ЗСУ знищили п’ять російських човнів на Півдні

Збройні сили України знищили російські човни
Збройні сили України знищили російські човни

Українські захисники знищили п'ять ворожих човнів на Півдні

Українські захисники знищили п'ять ворожих човнів на Півдні, повідомив речник військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук. Він зазначив, що зазвичай ворожі втрати складали 1-2 човни за день, але на цей раз їх кількість значно збільшилася.

За даними Сил оборони півдня, за минулу добу російський ворог втратив також 111 осіб особового складу, 30 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема танк, шість гармат, міномет, 16 одиниць автобронетехніки, п'ять човнів та квадроцикл.

Раніше Плетенчук зазначив, що російські підводні човни занурюються в місцях базування під воду, щоб уникнути ударів ЗСУ. За його словами, росіяни вважають, що від занурення човни стають безпечнішими.

Плетенчук також повідомив, що російські підводні човни на постійній основі базуються в Новоросійську, а в Криму кораблів лишилося дуже мало, і при цьому немає жодного підводного човна.

Нагадаємо, що українські війська скоїли ракетний удар по російським зенітним ракетним дивізіонам в Криму. Удари були нанесені на дивізіон С-300 біля аеродрому Бельбек та на два дивізіони С-400 біля Бельбеку та Севастополя.

Читайте також