ЗСУ знищили російський винищувач Су-34

Збройні сили України знищили ще один російський винищувач Су-34

Командувач Повітряних Сил України Микола Олещук повідомив, що збройні сили України знищили ще один російський винищувач Су-34. Він також зазначив, що льотчику російського винищувача Су-35 пощастило і він встиг зманеврувати. Олещук додав, що екіпаж Су-34 долучився до рубрики "Вечний політ, браття".

Нагадаємо, що рано вранці 19 лютого було збито два російські літаки - один винищувач-бомбардувальник Су-34 і один винищувач Су-35С.

Також варто згадати, що проти 21 лютого російські окупанти атакували Україну дронами та трьома видами ракет. Внаслідок бойової роботи було знищено керовану авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 із 19-ти "Шахедів" в різних областях України. Також було повідомлено, що шість неуражених ворожих безпілотних літальних апаратів не досягли своїх цілей.

Загалом, триває 728-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби було 66 бойових зіткнень. Ворог завдав п'ять ракетних та 125 авіаційних ударів. Також було здійснено 124 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Вночі була знову атакована Україна російськими окупантами за допомогою БпЛА типу Shahed-136/131.