ЗСУ знищили термінал Starlink росіян за допомогою дрона (відео)

Українські захисники знищили російський термінал Starlink за допомогою дрона

Українські захисники за допомогою дрона знищили термінал супутникового зв'язку Starlink російських окупантів. Про це повідомляє пресслужба Десантно-штурмових військ ЗСУ.

По ворожих позиціях вдарили військові з 71-шої окремої єгерської бригади.

«Всі чули про те, що росіяни почали користуватися платформами супутникового зв'язку SpaceX, але досі відзняти їх нам не вдавалося.», - зазначив представник Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Компанія SpaceX кілька разів відхрещувалася від постачання своєї продукції агресору. Однак, крадений або придбаний контрабандним шляхом модем помітили оператори розвідувальних БПЛА 71 єгерської бригади.

«А наші fpv-дрони не стерпіли неподобства і твердо стали на сторожі міжнародного права та ділової репутації поважної компанії», - додав представник Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Захисники повідомили, що тепер у окупантів немає терміналу.

Українські сили нейтралізують загрозу терміналів Starlink на фронті

Українські сили працюють над нейтралізацією загрози від терміналів супутникового зв'язку Starlink, які росіяни використовують на фронті. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов. За його словами, використання Starlink в російській армії на лінії фронту стало більш системним і налагодженим порівняно з минулим роком.

Раніше Ілон Маск заявив, що його компанія SpaceX не продавала системи супутникового зв'язку Starlink Росії.