Звільнена з полону Мар'яна Чечелюк читає вірш, присвячений матері: щемливе відео

Мар'яна Чечелюк читає вірш матері
Мар'яна Чечелюк читає вірш матері

Звільнена з російської неволі слідча з Маріуполя прочитала вірш, присвячений матері

24-річна слідча з Маріуполя Мар'яна Чечелюк, яка була звільнена з російської неволі, взяла участь у програмі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Під час програми вона прочитала вірш, присвячений своїй матері. Відео цього моменту було опубліковано в соціальних мережах.

Мар'яна Чечелюк написала цей вірш, перебуваючи у полоні. Це жахливий досвід, і такі вирази почуттів та емоцій є важливими для багатьох військовополонених. Вони дають їм силу і надію на повернення додому.

Нагадаємо, що 31 травня відбувся обмін військовополоненими між Україною та Росією, під час якого Мар'яна Чечелюк була звільнена після понад двох років перебування у полоні. Вона разом зі своєю молодшою сестрою ховалась під час обстрілів в Азовсталі. Одного разу, коли вони намагалися вийти з-під обстрілів, Мар'яну затримали і відправили до Донецького СІЗО.

У цілому, в обміні повернулися 70 чоловік та 5 жінок. Чимало з них мають поранення, тяжкі захворювання або інвалідність. Багато з них пройшли жахливий шлях полону, і їх повернення додому є великою перемогою.

Читайте також