Безугла вкотре «атакувала» Сирського

Безугла атакує Сирського у повторному нападі.
Безугла атакує Сирського у повторному нападі.

Народна депутатка Мар'яна Безугла знову звинуватила головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського у "авторитарності" і поверненні до радянських методів управління армією. Про це вона розповіла в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Після Валерія Федоровича (Залужного) було прийнято рішення призначити найдосвідченішого. Така людина, отримавши такі повноваження, історичну відповідальність і "зелене світло", може розвиватися або, навпаки, поглибляти свої звички. У Сирського є певна репутація, історія зростання... Йому було треба взяти краще з розробок Залужного і поєднати їх з власним досвідом. Але він став ще більш авторитарним, став все більше закручувати гайки і повертатися до класичних методів радянської армії", - сказала Безугла.

На запитання, чи знає про це президент Зеленський, вона запевнила, що у глави держави "є всі дані щодо ситуації у військах".

Нагадаємо, Мар'яна Безугла заявила, що в ЗСУ масово поширюються "репресії" проти "неугодних". Вона закликала всіх, хто зіткнувся з несправедливістю та тиском в армії, "безпечно звертатися і розповідати правду", пишучи їй особисто.

До слова, село Роботине на Запорізькому напрямку, як мовляв, вже кілька тижнів не контролюється Збройними силами. А також нещодавно це стосується села Кринки на Херсонському напрямку. Таку думку висловила Мар'яна Безугла, народна депутатка, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 1 переглянули
На війні загинув український артист