Обстріл Одеси: Повітряні сили повідомили деталі

Обстріл Одеси: повітряний удар
Обстріл Одеси: повітряний удар

Сили протиповітряної оборони знищили російську ракету на Півдні

Сьогодні, 24 червня, командування Повітряних сил повідомило, що Сили протиповітряної оборони знищили російську ракету, яка атакувала Одещину.

«Зранку 24 червня 2024 року російські окупанти атакували Одещину двома крилатими ракетами, ймовірно «Іскандер-К». Завдяки активній протидії протиповітряної оборони півдня України одна із ракет не досягла своєї цілі», - повідомили відбуваючись.

Сьогодні вранці росіяни також обстріляли Херсонщину КАБами. Крім того, протягом 23 червня на Миколаївщині було знищено розвідувальний безпілотник Zala.

Нагадаю, що сьогодні, близько 8 години ранку, в Одесі стався вибух. Попередньо Повітряні сили Збройних сил України сповістивали про загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку. Згодом було повідомлено про дві ракети, які рухались в напрямку Одеси та Одеського району.

Також стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок сьогоднішнього удару російських окупантів по Одесі зросла до трьох. Травмувались 19-річний хлопець та двоє чоловіків 50 та 58 років.

Читайте також